joi, 4 octombrie 2012

Vad musculite, liniute, puncte negre in ochi!


Nu este cazul sa va panicati! Cel putin eu nu le mai vad asa pronuntate, nu ma mai supara! Va intrebati cum? Va invit sa imi cunoasteti povestea.


Stati linistiti nu trebuie sa cumparati de la mine vreun medicament minune!

Blogul este informativ!


Sunt convins ca ati citit pe diferite site-uri sau bloguri tot felul de lucruri care v-au alarmat si v-au pus pe ganduri.

Da, si eu ca si d-voastra vad aceste liniute in campul vizual.

Ma numesc Paul si o sa va povestesc cum a inceput totul la mine.

Povestea mea incepe in clasa a IX a. Eram un tip atletic de 15 ani cu constitutie bine pusa la punct.Totul a inceput cand m-am hotarat sa ma ingras! Da stiu multi ma acuzati acum! De ce ai vrea sa te ingrasi? Pur si simplu asta mi-am dorit asta am primit, insa totodata luand proporti mi-am dereglat organismul dandu-mi metabolismul peste cap. Cu 2 veri in urma mai exact toata vacanta de vara vreau sa va zic ca petreceam foarte mult timp in fata calculatorului, exagerat de mult!

Imi aduc aminte de parca ar fi ieri. Eram pe terenul de fotbal si jucam un joc numit de noi poarta in poarta. Un prieten a sutat mingea si eu am respinso cu capul. In clipa urmatoare aveam senzatia ca am un "gunoi" in ochiul stang. Am tot incercat sa ma sterg la ochi si sa inaltur corpul strain care il credeam a fi in exterior si nu in interior, insa toate in zadar. Am luat o pauza si m-am asezat pe o banca in speranta ca voi reusi sa inlatur "gunoiul". Am realizat insa ca "gunoiul" era defapt in interiorul ochiului si ca se misca liber cand treceam cu privirea de la un nor la altul. Vreau sa v-a marturisesc ca mam speriat pot sa zic ca m-am panicat si traiam cu impresia ca voi orbii. Da, gandirea unui adolescent..

Bineinteles am fost la oftalmolog in speranta ca imi va pune 2, 3 picaturi sa scap de intrus.

Doamna doctor mi-a explicat ca punctul meu sau musculitele, firisoarele apar de obicei la persoanele in varsta odata cu imbatranirea ochiului. 15 ani? Batran? Mi-a prescris bineintele tot felul de medicamente insa fara rezultat.

In fine, nu m-am calmat deloc si pot sa va zic ca am intrat intr-o depresie. Cand ieseam din casa primu lucru pe care il faceam ma uitam la punct. Nu am mentionat ca totul a inceput cu punctul(steluta) de la ochiul stang evidentiat in poza de sus.

In capul meu rasunau tot feluri de ganduri care nu-mi dadeau liniste deloc.

Mergeam pe strada si ma uitam la el. Pe zi ce trecea apareau acum pe langa punct si alte liniute, alte bastonase, alte puncte in ambi ochi, fapt care m-a facut sa ma ingrijorez si mai tare si sa ii mai fac cateva vizite doamnei doctor. Ajunsesem intr-un punct in care doamna doctor ma lua in ras cu asistenta, citez: "eu nu le vad, ar trebuii sa mergeti si la un control psihologic" mesajul era catre mama. Bineinteles nu am fost la nici un control psihologic. 

Am inceput sa ma documentez pe internet.. in speranta ca voi gasii tratament la ceea ce sufeream eu. Vaii : " Trebuie sa v-a schimbati stilul de viata" , abureala fratilor. Suna de parca suferi de cancer in faza incipienta.


Insa totusi care este scopul acestui blog? Vreau sa va ajut !

Peste tot unde navigati va vor propune diferite medicamente.


Cum pot eu sa va ajut ? Aruncati o privire peste solutiile mele de mai jos si medicamentele ce amelioreaza.


-->


Daca nu va merge link-ul incercati sus in bara de menu

7 comentarii:

  1. Nu merge link-ul cu medicamentele ce amelioreaza

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari prietene care vrei sa-ti ajuti semenii !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne-am Dat Dr3aqu , Pagina nu e de Gasit , Daca o Fi Fost Vreodata ..
    Va Spun Eu ce faceti : Mancati Morcovi Preferabil Bio , Luati Vitamine cu Colagen De Ultima Generatie ..
    Teoretic In Ochi Din Cand In cand se Depoziteaza Niste Lichide Necesare , Care daca Nu Le ai De unde sa ti le puna , asa ca apar Deficientele ..
    Odata cu luarea vitaminelor necesare lichidul se reinprospateaza asa ca dispare (sau se amelireaza ) toata mizeria aia ..
    Daca constati ca ai infectie la ochi Foloseste :
    TOBRADEX , da citeste prospectul inainte , ca sar putea sa nu ai voie ...
    Te Feresti de Soare , mai exact de Ultra Violete , Si mai mergi la farmacie si iti cumperi Omega 3 (Ulei de peste ) , Da sa nu luati o versiune piratata ..
    Dupa ce va rezolvati problema , va refaceti viata si ca sa uitati de probleme vizionati multe filme pentru adulti pe beeg.com .. Va sugerez sa nu va masturbati pentru ca o luati iar de la capat , in sperma se elimina iarasi o cosarca de vitamine , si iara nu ajung la ochi ..
    Glumesc Dar sa stiti ca sfatul e bun ..

    RăspundețiȘtergere